1 Användare och Lösenord

E-postadressen kommer att användas som ditt användarnamn men går att ändra via din profilsida. Det går även helt att dölja detta via inställningar för din profil.

Lösenordet måste vara minst 6 bokstäver.

2 Personuppgifter
Födelsedatum*

* Är obligatoriska

3 Intresseområden
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Profilbrevet sänds vid månadsskiften och innehåller länkar till sådant du markerat intresse för i din profil.

Jag är intresserad av att delta som försöksperson inom de områden som jag kryssat i och lämnar samtycke till att Medect Clinical Trial AB att registrera de uppgifter jag lämnat och att lämna ut mitt namn och mina kontaktuppgifter till universitet, sjukhus, företag mm i Sverige och andra länder (Forskningsansvarig) som planerar att genomföra en forskningsstudie inom mina intresseområden och att de får kontakta mig för att erbjuda mig att delta i en sådan studie. Mer information finns i vår Sekretesspolicy.
Jag önskar kommentera artiklar och inlägg och samtycker till att Medect Clinical Trial AB registrerar och använder de uppgifter lämnar för kommentarsfunktionen och kan komma att lämnas ut till polisen eller annan som framställer ett anspråk pga det jag återgett i kommentarer.
Jag samtycker också till att Medect Clinical Trial AB i samband med överlåtelse av hela eller en del av sin verksamhet överlåter uppgifterna till den som övertar verksamheten. Jag accepterar och samtycker till sekretess och regler.